Construïnt futur des de 1939.

equip

Construccions Sabater, S.A.U. és una empresa d’arrel familiar que va ser fundada l’any 1939 per Esteve Sabater Ribas. Des de l’inici i fins a l’actualitat ha estat conduida per tres generacions de la família Sabater. Les oficines de l’empresa estan ubicades a Montgat (Maresme).

Construccions Sabater disposa de personal tècnic i professional al servei exclusiu de l’empresa: arquitectes tècnics, tècnic en seguretat i salut, arquitectes, enginyer, advocats, caps d’obra, encarregats d’obra i una plantilla d’una mitjana de 25 persones entre oficials i manobres.

La nostra empresa disposa a més de maquinària i eines personals pròpies de la construcció, a banda d’una flota de vehicles.

L’empresa Construccions Sabater, associada al Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques i membre de l’Associació de Promotors Constructors de Barcelona (APCE), està especialitzada en obres d’edificació, rehabilitació d’edificis i de façanes, manteniment i rehabilitació d’indústries, obres d’abastament i sanejament, i promoció immobiliària.

L’empresa disposa d’un Codi Ètic i manual de conducta propi que és la guia de la seva activitat diària.

L’àmbit d’actuació de la nostra empresa està principalment centrat en el Maresme sud i el Barcelonès. Els nostres clients són de llarg recorregut, i estem contents de poder parlar de relacions molt estables, duradores i basades en la mútua confiança. Pensem que els bons resultats s’obtenen amb molta dedicació, paciència, prudència i perseguint la màxima qualitat i seguretat.

Volem des d’aquí donar les gràcies a tots els clients que han confiat i confien en nosaltres, als tècnics que compten amb la nostra col. laboració, als industrials que han format part del nostre equip al llarg de tota la nostra història, als nostres treballadors que són la part més important de l’empresa, al nostre avi, fundador de Construccions Sabater i al nostre pare, exemple de treball, dedicació i sentit comú en totes les situacions.

 

Clients

Escola Pia de Catalunya – Fundació Pere Tarrés – Fundació Aymar i Puig – Fundació Projecte Home – Germanes Franciscanes – Fundació Arrels – Ajuntament de Badalona – Ajuntament de Santa Coloma – Ajuntament de Montgat – Ajuntament del Masnou – Ajuntament de Tiana – Ajuntament de Dosrius – Akzo Nobel – Hospital de Badalona – Hospital Clínic – Carmelitas Descalzas –  Coatresa – Farguell Industrias Metálicas – Claretians – Casino de Tiana – Parxet – Comunitats de propietaris – Escola Arrels – Saba – Obra Social Nen Déu – …