Industrial

La història de Construccions Sabater ha estat íntimament lligada al sector de la indústria. A la dècada dels 50 del segle XX, el creixement de les indústries de Montgat, va portar una onada migratòria important. Construccions Sabater va donar feina a molts d’aquests nous montgatins i es va especialitzar en el manteniment de fàbriques i construcció industrial.

Tot i que més endavant va ampliar la seva activitat a la construcció d’obra nova i la rehabilitació d’edificis, mai va deixar el manteniment industrial.

Durant la dècada dels 90 es van desmantellar fàbriques tan importants com Explosivos Rio Tinto i Casamitjana Mensa. Amb la transformació del Montgat industrial al Montgat residencial l’empresa es va anar adaptant als nous temps, però sempre ha mantingut una part de la seva activitat lligada a les indústries i les seves necessitats. Així mateix Construccions Sabater també dona servei a les empreses, amb la realització d’oficines i d’espais comercials.

Alguns dels nostres clients industrials són:

SABA PARKINGS (Barcelona, Sitges, Cadaquès), LA ANTIGUA LAVANDERA (Sant Adrià del Besòs), SERTEMB (Montgat), SENFORT (Badalona, Vilassar de D’Alt), FARGUELL INDUSTRIAS METÁLICAS (Barcelona), CONDIS TIANA, SUMASA Caixabank (Corbera de Llobregat, Roda de Ter, Sabadell, Terrassa, Barcelona, Pineda), DALLI WIN IBERICA, VIDAL & ARMADANS (Montgat), FARMÀCIA PARÈS (Barcelona), FARMÀCIES CAPDEVILA (Tiana, Barcelona), SPOSA Y MODA (Barcelona), AKZO NOBEL (Sant Adrià del Besòs, Mollet del Vallès), J. PUJOL MAQUINARIA Y CONFECCIÓN (Montgat), ORXATERIA FILLOL (Badalona), HENKEL IBERICA, COATRESA (Barberà del Vallès), INDI & COLE (Barcelona), PASTISSERIA CANAL (Barcelona), CASCO NOBEL, PARXET, HONEYWELL…

Alguns projectes realitzats

Edifici industrial (Santa Perpètua de la Mogoda) - En construcció

Gran rehabilitació de nau industrial a Santa Perpètua de la Mogoda.

Edifici Isidre Duñó-Enriqueta Pujal (Montgat)

Nau industrial Julià Provenza.
Reforma de nau industrial a Montgat.

Edifici industrial c/ Indústria (Montgat)

Construcció de dos edificis industrials, de 8 i 4 naus, al carrer Indústria, Polígon Industrial Les Pedreres de Montgat.

Edifici Can Ribó (Badalona)

Construcció d’edifici industrial al carrer Joan Ribó, 35-37 de Badalona.

Edifici industrial Vial Les Pedreres (Montgat)

Construcció de complex industrial consistent en 11 naus industrials en filera, al Vial de Les Pedreres, sector Turó del Sastre, de Montgat.

Nau industrial Casco Nobel (Martorelles)

Local comercial a l’Avinguda Diagonal (Barcelona)

Local comercial per a Sposa i Moda a l’Avinguda Diagonal de Barcelona.

Local comercial c/ València (Barcelona)

Local comercial per a la marca Indi & Cole al carrer València de Barcelona.

Local comercial c/ Muntaner (Barcelona)

Local comercial per a la Pastisseria Canal del carrer Muntaner de Barcelona.