Habitatges

Construccions Sabater té clar que l’habitatge és una de les inversions més importants a la vida d’una persona, per això valorem l’esforç que fan els nostres clients i ens impliquem per oferir-los el millor de la nostra experiència.

Dins de l’activitat de Construccions Sabater tenen una gran importància l’obra nova, rehabilitació i la promoció d’habitatges, que amb el pas dels anys hem anat centrant a la zona del Maresme Sud, i especialment a les poblacions de Tiana, Montgat i Badalona

Destinem tots els nostres esforços en crear espais únics. Volem que el nostre client se senti tractat de forma especial quan adquireix un dels nostres habitatges. Per aixó fem projectes que tinguin present les necessitats actuals de les persones, tant a l’hora de dissenyar la seva casa com en els materials emprats en cadascuna de les fases de la construcció. Vetllem per un impacte mínim en el medi ambient, treballem amb recursos locals el màxim possible i tenim cura de la seguretat de tots els que participen en el procés constructiu. També per això la majoria dels nostres col. laboradors s’ubiquen dins de la nostra zona d’activitat.

Alguns projectes realitzats

Edifici Matas, 37-39 (Tiana)

Construcció d’edifici plurifamiliar aïllat de 8 pisos amb places de parking i trasters i zona comunitària amb piscina al c/ Matas, 37-39 de Tiana.

Edifici Cals Frares (Tiana)

Gran rehabilitació de la masia de Cals Frares on s’hi han fet 7 habitatges únics, construcció de 4 cases unifamiliars en filera i reforma i ampliació de la masoveria. Gran zona comunitària amb piscina i zona de parkings i trasters, al carrer Cals Frares, 27 de Tiana.

Edifici Riera, 60 (Montgat)

Reforma i consolidació de l’edifici de 3 pisos situat a la Riera Sant Jordi, 60 de Montgat.

Edifici Can Gaietà (Tiana)

Construcció i promoció de 11 pisos i 2 locals, amb parkings, trasters i piscina comunitària al c/ Can Gaietà, 35 de Tiana.

Edifici Passatge dels Pins del Dimoni (Tiana)

Edifici plurifamiliar de 12 pisos, planta d’aparcament i trasters al Passatge dels Pins del Dimoni, 12 de Tiana.

Edifici industrial Manresà (Badalona)

Gran rehabilitació i canvi d’ús d’edifici industrial per convertir-lo en 21 habitatges tipus loft al carrer Manresà, 22-26 de Badalona.

Edifici Creu de Terme (Tiana)

Edifici plurifamiliar amb 18 pisos, planta d’aparcament i trasters. Amb zona enjardinada amb piscina a l’Avinguda Creu de Terme, 6-8 de Tiana.

Edifici Jaume Amat (Tiana)

Edifici plurifamiliar de 8 habitatges i planta d’aparcament al carrer Jaume Amat, 4 de Tiana.

Edifici Sant Feliu (Montgat)

Edifici plurifamiliar amb 24 habitatges, planta d’aparcament i trasters. Amb zona enjardinada amb piscina al carrer Sant Feliu, 30 de Montgat.

Edifici Camí Ral (Montgat)

Edifici plurifamiliar amb 9 habitatges, planta d’aparcament i trasters al Camí Ral, 23-27 de Montgat.

Edifici València (Tiana)

Construcció de dos edificis de 12 i 6 pisos amb places d’aparcament i zona enjardinada amb piscina al carrer València, 28-30 de Tiana.

Cases Francesc Curet (Tiana)

Construcció i promoció de 8 cases al carrer Francesc Curet, 2-16 de Tiana.

Cases Joan Garí (Tiana)

Construcció i promoció de 8 cases a l’Avinguda Joan Garí, 31-45 de Tiana.

Reforma masia Can Canell (Tiana)

Reforma de la masia Can Canell de Tiana.

Obres realitzades

 • Passatge dels Pins del Dimoni, 12. Tiana. Edifici plurifamiliar amb 12 pisos, planta d’aparcament i trasters. Client: Flats Tiana.
 • Avinguda Creu de Terme, 6-8. Tiana. Edifici plurifamiliar amb 18 pisos, planta d’aparcament, trasters. Zona comunitària enjardinada amb piscina. Client: Sumplus.
 • Carrer Les Valls, 37-41. Sabadell. Rehabilitació de façana i cobertes i canvi d’ús per convertir dos locals en 5 habitatges. Client: Missioners Claretians.
 • Carrer Manresà, 22 de Badalona. Gran rehabilitació i canvi d’ús d’edifici industrial per convertir-lo en 21 habitatges tipus loft amb planta d’aparcament. Client: Macme Bdn.
 • Carrer Sant Feliu, 30. Montgat. Edifici plurifamiliar amb 23 habitatges, planta d’aparcament i trasters. Zona comunitària enjardinada amb piscina. Promoció pròpia.
 • Avinguda Joan Garí, 31-45. Tiana. Construcció de 8 cases unifamiliars en filera. Promoció pròpia.
 • Carrer Mare de Déu de la Mercè, 36. Tiana. Edifici plurifamiliar de 6 habitatges, planta d’aparcament i trasters. Promoció pròpia.
 • Carrer Jaume Amat, 4 i 4 bis. Tiana Edifici plurifamiliar de 8 habitatges i planta d’aparcament. Promoció pròpia.
 • Passeig de la Vilesa, 8. Tiana. Edifici plurifamiliar de 9 habitatges, planta d’aparcament i trasters. Promoció pròpia.
 • Carrer Rosella, 43. Montgat. Edifici plurifamiliar amb 4 habitatges tipus dúplex, amb planta d’aparment. Client: Emcam.
 • Carrer Mare de Déu de la Mercè, 28-30. Tiana. Dos edificis plurifamiliars de 12 i 8 habitatges, planta d’aparcament i trasters. Zona enjardinada amb piscina. Client: Emcam i Torca.
 • Carrer Francesc Curet, 2-16. Tiana. Construcció de 8 cases unifamiliars en filera. Promoció pròpia.
 • Camí Ral, 23-27. Montgat. Edifici plurifamiliar de 9 habitatges, planta d’aparcament i trasters. Client: Emcam.
 • Riera Sant Jordi, 117. Montgat. Edifici plurifamiliar de 18 habitatges i planta d’aparcament. Promoció pròpia.
 • Carrer Joan Fuster, 2-16. Tiana. Construcció de 8 cases unifamiliars en filera. Promoció pròpia.
 • Rehabilitació edifici Rambles, 15 (Barcelona) per fer 16 pisos.
 • Carrer Esglèsia, 14-16. Montgat. Edifici plurifamiliar de 10 habitatges i planta d’aparcament. Promoció pròpia.

Obres en curs

Consultar les promocions actuals.